miercuri, 30 octombrie 2019

Targ de adoptii si colecta de hrana/donatii

Sambata 2 noiembrie 2019, de la ora 11:00-18:00
Adresa: AUCHAN, str. Careiului, nr. 77-79, Satu Mare




Mici sau mari, veseli si jucausi, o multime de caini, cu varste cuprinse intre cateva saptamani si cativa ani, isi asteapta viitorii stapani, oameni cu suflet bun, la un targ de adoptie. 


Haideti cat mai multi, sa ne intalniti, sa ne cunoasteti, sa ne ajutati. 
Haideti si intrebati-ne daca aveti nelamuriri, daca aveti nevoie de informatii sau daca doar vreti sa aflati mai mult despre activitatea noastra. 



Cunoasteti-ne si duceti-ne vestea, catelusii nostri merita sa afle cat mai multi despre existenta si viata lor din adapost!



Important! 
Cățelușii Asociației pentru Protecția Animalelor Free Life Satu Mare vor fi dați spre adopție doar persoanelor adulte, după completarea unui contract de adopție (este necesară cartea de identitate) și cu obligativitatea de sterilizare, în cazul puilor.

Datorită numarului foarte mare de puiuți ABANDONATI/ si preluati de catre noi, o parte dintre ei fiind deja pregatiti (cu acte in regula), Asociația FREE LIFE organizeaza un nou târg de adopții in speranta gasirii unor familii 🐾si acordarea unei noi sanse la o viață mai buna.
Bineînțeles ca de fiecare data se pot face DONATII (fie in bani , fie hrana, produse de curatat , detergenti, clor, saci menajeri....etc.

Va asteptam cu drag !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu