joi, 14 noiembrie 2019

Din Moldova cu Drag

15-29 noiembrie 2019 de la ora 16:00
Adresa: CASTELUL KAROLYI, Carei





Uniunea Ariștilor Fotografi din Republica Moldova (UAFM) a fost fondată în 1995 și are ca membri peste 50 de fotografi.
Principalele scopuri și obiective ale Uniunii sunt promovarea și dezvoltarea artei fotografice moldovenești, promovarea acesteia în țară și străinătate, conservarea și utilizarea creativă a moștenirii fotografice. Uniunea își stabilește sarcina de a proteja drepturile de autor și interesele fotografilor în organizații de stat și publice, întreprinderi private atât din Moldova cât și din străinătate.
Uniunea Fotografilor din Republica Moldova cooperează activ cu Asociația Internațională a Fotografilor (FIAP). În Uniune, 1 membru are titlul Excelență FIAP (EFIAP) și 3 cu titlul Artist FIAP (AFIAP). Saloane foto internaționale sunt organizate în mod regulat sub patronajul FIAP.
Pentru a promova și dezvolta arta fotografică, Uniunea organizează expoziții, concursuri, seminare și conferințe de creație și oferă toată asistența posibilă mișcării de fotografi amatori din Moldova, inclusiv a tinerilor.
Uniunea participă la mișcarea fotografică internațională, cooperează cu organizații internaționale și uniuni foto creative din Georgia, Armenia, Azerbaidjan, România, Ucraina, Belarus.


Fotóművészeti kiállítás megnyítójára kerül sor pénteken november 15. délután 16,00 órai kezdettel.
A ,, Fotográfia Ösz 2019" kiállitás-sorozat utolsó záróeseménye és része a III. Fiatalok színházi fesztiválja ,, Ifjúsági Színházi Napok,, címet viselő rendezvénynek.
A Moldáv FotóMűvészek Egyesülete alkotóinak fotói lesznek megtekinthetők ,, Din Moldova cu Drag,, cimmel. Az esemény szervezője a ,,Vasile Vénig László Fotóklub,, és a közreműködő a ,,Say Yes,, Alapitvány minden érdeklődőt szeretettel vár a megnyitóra.
A kiállitás november 29. látogatható a Károlyi-kastély nyitvatartási programja szerint. A kiállitásmegnyitó és a kiállitas ingyensesn megtekinthető.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu