duminică, 17 noiembrie 2019

Muzica Teatrului - Concert Cari Tibor & Sânziana Tarța

Vineri, 22 noiembrie 2019 la 18:00 - 19:00
Adresa: TEATRU DE NORD, str. Horea , nr. 3-5, Satu Mare





Sărbătorim împreună ediţia din 2019, BATRA printr-un concert al lui Cari Tibor, împreună cu Sânziana Tarţa -Muzica Teatrului.
Te asteptăm vineri, 22 noiembrie, începând cu ora 18.00, în Sala Mare a Teatrului de Nord.

Cari Tibor, compozitor, pianist și inițiatorul unora dintre cele mai interesante proiecte artistice pe scena românească.
În cei 15 ani de la lansare, proiectul Muzica Teatrului a devenit un adevărat fenomen cultural, a generat un val uriaș de admiratori care-i urmărește itinerariul, peste 100 de artiști cântând alături de Cari Tibor în acest proiect orginal, de autor. Repertoriul este alcătuit exclusiv din creațiile lui Cari Tibor, pe care autorul și-a dorit să le salveze de neantul uitării după ce spectacolele pentru care au fost scrise au pierit, lansându-le într-un circuit concertistic, viabil și evolutiv.
Flexibil și viu, repertoriul Muzica Teatrului cuprinde muzici create pentru piese de teatru celebre ,piese compuse pentru spectacole posibile și cântece care au evadat din scenele pentru care au fost scrise.

Sânziana Tarța s-a născut la Satu Mare. E actriță la Teatrul Național Cluj-Napoca și e bucuroasă că la ea acasă, o să vă împărtășească o părticică din pasiunea ei. Muzica.

Pian,compositor – Cari Tibor
Voce - Sanziana Tarta
Percutie – Veress Albert

Intrarea este libera.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu